You Are Reading

4

*Aidil Zafuan vs Zaquan Adha*

Izzatie Natasha Wednesday, January 26, 2011
Hi you all..

Haa.. Bila sebut je nama twins kat atas tu, for sure ramai yang kenal diorang kan.. Mana tak nya.. Dah la football players, handsome pula tu.. Dah la handsome, kahwin dengan artis pula tu.. Berlipat kali ganda la populariti diorang.. Bertuah nasib badan..

Zaquan & Aidil

Macam mana nak bezakan twins ni ye..?? I have the answer.. Senang je.. Yang ada tahi lalat di pipi tu ialah Zaquan (i.e picture sebelah kiri).. :) Hurm.. Cerita pasal Zaquan, dia baru je diijabkabulkan dengan Ayu Raudhah.. Dengan sekali lafaz je tau.. Kelas gitu..!! ;)

Tiba2 terdetik di benak fikiran saya 2 persoalan..

1. Antara gandingan Aidil-Rita vs Zaquan-Ayu, mana lagi sepadan ye..??


VS





2. Adakah gabungan Zaquan-Ayu (InsyaAllah) akan menghasilkan anak yang comel atau lebih atau  kurang comel berbanding hasil kombinasi Aidil-Rita..?? Sama2 lah kita nantikannya..
Anak Aidil-Rita: Aidit Rayyan Rizqin

Penilaian saya: muka Aidil dan Zaquan sama je.. Rita dan Ayu pun dua2 cantik.. So, most probably anak Zaquan-Ayu sama comel dengan anak Aidil-Rita.. :)

Apa pendapat korang..??

4 comments:

JIWAKU PERGI said...

mungkin.............

mekar said...

Mekar jarang mengikuti sukan bolasepak. Tahu pasal mereka berdua pun sebab diaorang ber couple dengan artis. itu ja.

Tapi khairul fahmi i suka sebab dia sangat hebat sbgai goalkeeper(sori lari tajuk).

alinac lover said...

mesti cumil lah hehhee

Izzatie Natasha said...

mekar: saya pun suka kat apex.. he's the best gaolie ever.. hehe~

alinac lover: yurp2.. mesti comel kan.. :)

Sponsored By

 
Copyright 2010 Dealova Lover
Dealova Pink Blogger template Installed by ARC™